Thursday, September 24, 2009

IntelliFinder ID


I en tidligere post (http://gisdk.blogspot.com/2009/09/iphone-rfid-object-based-media.html) beskrev jeg muligheden for at finde objekter gemt i jorden vha. rfid tags og når den er fundet få hentet yderligere opdateret info ... Dette produkt findes allerede ;-)
Tak til Thomas Fechtenburg for oplysningen ...
/Sik


Find objects hidden under ground using rfid tags ...
/Sik


Quote

Et nyt system baseret på RFID-teknologi (Radio Frequency Identification), gør det muligt at mærke kabler, muffer, samlinger og vejunderføringer mm. i jorden, så de hurtigt og præcist kan findes igen.
IntelliFinder ID illustration

Fordele

  • Brugervenlig
  • Lave driftsomkostninger
  • Hurtig og præcis lokalisering
  • Mobil løsning
  • Holdbarhed på min. 30 år
  • Hver brik har sin egen unikke kode

IntelliFinder ID består af en RFID databrik, en PDA, og en søger. Databrikken der er fuldstøbt i et robust plastmateriale, står via radiobølger i forbindelse med søgeren og sender informationer om sin præcise placering.

IntelliFinder ID illustration

Når søgeren aktiveres, finder man hurtigt frem til fiberkabler eller skjulte installationer, helt ned til 120 cm. i terræn - uanset om der er belægninger, sne eller is på jordoverfladen.

Der er muligt at tilknytte GPS-positioner til overordnet lokalisering.

Systemet kan suppleres med opbygning af databaser, der rummer oplysninger om installationerne, eksempelvis links til nyeste dokumentation, billeder, samt oplysninger om hvem der har udført en reparation, hvornår og hvorfor. Desuden tilbyder vi at tilpasse systemet til evt. eksisterende drifts- og vedligeholdelsessystemer. [...]


DatoEmne
05-09-09IntelliFinder ID nomineret til årets bredbåndsprodukt 2009
23-11-08IntelliFinder ID omtale på TV2 Fyn


Read more: http://www.ifid.dk/page1

No comments:

Post a Comment